середа, 18 листопада 2015 р.

Strobing - кінець епохи контурінга



Стробінг - нова тенденція в макіяжi!


Останні кілька років, завдяки старанням Кім Кардашьян та її сестрам, контурінг обличчя став мало не маст-хевом більшої половини дівчат, але на щастя все змінилося. Як же я довго цього чекала!



Стробінг - це техніка, що надає форму без контурінгу, а тільки за рахунок скульптурування за допомогою світла. Ніяких бронзаторів та засобів для корекції, якими треба, не побоюсь цього слова, малювати обличчя. Лишe beauty засоби для структури та світла, що створюють ефект зволоженої та здорової шкіри. Найважливіше - це підкреслити всі найобємніші точки,: скули, ніс, середину лоба.


Cлово «стробінг» запозичили у строб-лампи (strobe lamp), завдання якої - спалахувати з певною періодичністю. Такі часто використовують для фотозйомок або у рекламі. Звідки і походить мета стробінгу, це імітація цих самих спалахів,

Цим прийомом користувалися артисти сцени ще в 30-40-х роках, які завжди висвітлювали виступаючі зони обличчя кількома відтінками. Тому це далеко не новий винахід, просто сьогодні він в центрі уваги.

Як і у кожному макіяжі, найважливішим є підготувати правильно шкіру.


ПІДГОТОВКА ШКІРИ


Замаскуй всі недоліки: стробінг нереальний без ідеально рівної та чистої шкіри. Тому, якщо на обличчі є яякийсь недолік або почервоніння, приховайте  їх за допомогою коректора чи  тонального засобу. В результаті правильно виконаного стробінга, шкіра повинна виглядати злегка вологою, дуже сяючою, але аж ніяк не жирною чи зіпрілою.

ОБЛАСТІ НАНЕСЕННЯ


Одна з найбільших помилок - це  наносити світлячки на все обличчя! Щоб скорегувати овал, потрібно звернути увагу тільки на випуклі частини обличчя: виступаючі частини скул, центр лоба, під бровкою, спинку носика, галочку над верхньою губою, кінчик підборіддя і звісно ж блік на очах. Однак, якщо у вас жирна Т-зона, лоб і підборіддя пропустіть.

Для цієї тьехніки  ми використовуємо тільки хайлайтери, ілюмінатори і інші засоби, але іноді можна додати трохи рум'ян. Бронзатори краще не використовувати, стробінг сама по собі сильна техніка, а з їхньою участю можна перегрузити образ і перетворити себе в клон Кім Кардашьян.



Зараз все більше візажистів схиляються до використання нової концепції в макіяжі - стробінгу, чому я безмежно рада!

Немає коментарів:

Дописати коментар