пʼятниця, 11 вересня 2015 р.

Макіяж в стилі nude

Натуральний образ доречний у будь-якому віці та ситуації. 
Cаме цей макіяж регулярно стає головним трендом більшості подіумів cвіту. 


Шкіра

Ідеальний тон обличчя - це головна умова для макіяжу.

1. Очистити облиичя
2. Зволожити всі сухі ділянки
3. Забрати зайві залишки крему




Брови 

При необхідності, домальовуємо форму олівцем, гелем чи тінями за допомогою скошеної кисточки. Якщо ваші бровки не потребують корекції, можна придати їм форму восковим олівцем чи прозорим фіксуючим гелем.



Очі

Вибираємо тіні, що виглядатимуть макисмально натурального відтінку ( шампань, бежевий, золотий, слонової кістки, персиковий, коричневий, бронзовий, димчастий) . Для свіжості погляду підкреслюємо слизисту бежевим чи рожевим олівцем.



Вії

Підкручуємо вії щипцями. Обираємо туш, яка робить їх максимально природніми.
Для ще кращого ефекту потрібно туш нанести зі щіточки на кисточку для макіяжу, і таким способом промалювати їх від самого  кореня. Якщо ваші вії і так виразні, то можна просто зафіксувати їх гелем.

Тон

Наносити його можна чим вам зручно: спонжиком, пальцями, кисточкою. Головне, щоб його було непомітно на обличчі. Природно він виглядає тоді, коли тон практично зливається з кольором шкіри і не відрізняється від шиї. Якщо у вас ідеальна шкіра, то раджу обирати флюїд. Обираючи тон не забувайте і  про текстуру, яка повинна підходити саме вам.




Консилер

Наносимо його під очі, похлопуючими рухами пальців, не розтягуючи при цьому шкіру. Відтінок може бути світлішим за тон, текстура повинна бути легкою. Консилером можна маскувати також недоліки шкіри та почервоніння. Для стійкості фіксуємо його пудрою.


Губи

Перед нанесенням помади наносимо бальзам. Колір помади чи блиску краще обирати натуральний, який співпадає з кольором губ.

Корекція

Для того, щоб зробити облиичя більш рельєфнішим потрібно промалювати скули спеціальною матовою коректуючою пудрою, з сірим підвідтіном. Для імітації загару використовуємо бронзуючу. Не забувайте про натуральність і не переобтяжуйте обличчя.

Румяна

Обирайте свіжі відтінки: рожевий, персиковий. Легкими рухами пушистої кисточки нанесіть на яблучко і розтушуйте. Не використовуйте їх дуже багато і близько біля носа та очей.

Хайлейтер

За його допомогою ми висвітляємо чи віділяємо певні участки. Наносимо його на скули, куточок ока, під бровкою, на спинку носа, підбородок і над верхньою губою.




Фіксуємо  пудрою, щоб забрати зайвий блиск. Та не перегружайте пудрою все обличчя, воно має дихати і бути "живим".
Завершуємо все  термальною водичкою, що не тільки додатково зволожить ваше облиичя, забере зайві частинки пудри, а ще й зафіксує макіяж.

Немає коментарів:

Дописати коментар